Verhuur

Flex C is te huur voor uw activiteit!
Er wordt hier onderscheid gemaakt in commerciële en maatschappelijke verhuur.

U kunt “Flex C” voor een hele dag huren, maar ook per dagdeel of per uur. Wij hanteren een sociaal tarief voor verenigingen, bewonersorganisaties en gebruikers zonder winstoogmerk.

Voor alle overige gebruikers wordt er een commercieel tarief gehanteerd. Deze tarieven zijn afhankelijk van het aantal ruimten en de tijdsduur dat u huurt .

Bij commerciële verhuur geldt een leeftijdsgrens van 10 t/m 23 jaar. Flex C is alleen te huur voor uw kinderfeestje, workshops, klassenfeest, Sweet Fifteen or Sixteen feestje, etc.

Dus NIET voor, verjaardagen, bruiloften, volwassenfeesten, babyshowers, of familiedagen.

Bij maatschappelijk verhuur moet u denken aan een vergadering,  training, cursus of workshop met sociale en maatschappelijke doeleinden. Hierbij geldt geen leeftijdgrens, maar In de jongerencentra van Maatvast hebben activiteiten VOOR en DOOR jongeren voorrang.

Wij denken graag met u mee over de invulling en mogelijkheden van uw activiteit en. Uiteraard kunnen wij koffie, thee en frisdrank voor u verzorgen. Verder is Flex C voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie, een beamer en een flatscreen.

NB: Er wordt streng gecontroleerd op alcohol. In FLex C wordt geen alcohol geschonken. Mocht er onverhoopt toch alcohol worden geschonken (ook aan mensen boven de 18), dan riskeert u een boete van € 350,- Eventueel kan gebruik gemaakt worden van onze aanwezige faciliteiten, voor zover dit niet van invloed is op onze bredere activiteiten. De accommodatie wordt schoon opgeleverd en wij verwachten ook een schone accommodatie retour. Schoonmaakartikelen worden verzorgd.

LET OP. Per 01 januari 2019 hanteren wij de nieuwe verhuurtarieven zoals hieronder voor particuliere doeleinden zoals kinderpartijen, klassenfeesten, disco's en Sweet 16 party's.

Grote zaal (+/-100 M2)  €52,88  per uur
Huiskamer ( +/- 36,50 M2) €19,30  per uur Keuken (+/- 21,40 M2) €11,23  per uur

U dient zelf voor een gediplomeerde BHV-er te zorgen tijdens verhuur. Een BHV-er is ten alle tijden van openstelling verplicht.

U kan ook via Maatvast een BHV-er inzetten. Dan komen er extra kosten bovenop het algemene huurbedrag. Deze kosten bedragen €35,00 per uur.

U kunt bij ons verschillende DJ's inhuren die gebruik maken van een professionele DJ-set en lichtapparatuur.

Loop gerust eens binnen en informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden, de koffie/thee staat voor u klaar! De beheerder kunt u vragen beantwoorden over de verhuur.

Rondom Flex C is voldoende gratis parkeer- gelegenheid en een fietsenstalling aanwezig.

 

Op Facebook

Op Instagram