Verhuur

Het is mogelijk om De Lans te huren. U bent bij De Lans op het juiste adres als u een geschikte ruimte nodig heeft voor een vergadering, voor het geven van een workshop of als u een kinderpartijtje wilt vieren of een groep 8 feest wilt organiseren.

Wij zijn flexibel en denken graag met u mee over de exacte invulling van uw activiteit. U kunt De Lans voor een hele dag huren, maar ook per dagdeel en zelfs per uur. De ruimten zijn te huur op doordeweekse dagen, maar ook gedurende het weekend.

Uiteraard kunnen wij koffie, thee en frisdrank voor u verzorgen. De Lans is voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie, een beamer, een groot scherm en een dj-set. Natuurlijk zijn er voldoende keukenbenodigdheden aanwezig waar u gebruik van mag maken en staan er stoelen en tafels voor u klaar.

Uiteraard kunt u meer informatie over de huurprijzen opvragen bij de beheerder van De Lans.

De accommodatie is schoon en dient ook schoon achtergelaten te worden na verhuur. De beheerder zorgt ervoor dat er schoonmaakartikelen gebruikt kunnen worden vanuit Maatvast.

Loop gerust eens binnen en informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden, de deur staat voor u open en de beheerder staat klaar u te ontvangen.

 

 

Op Facebook